Iets Drinken Eersel

Tijd: 19 tot 23 uur 
Lokatie: Cafe De Mert (aan rechterkant door de poort naar achterliggend zaaltje)
Adres: Markt 12 5521 AL Eer​sel
Contactpersonen: Koen, Davey, Patrick en Suzanne
Email: Contact

We zijn nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers
Als je ook mee wilt helpen aan de avonden van Iets Drinken Eersel als vrijwilliger, neem dan contact met: Eersel . Wil je weten wat vrijwilliger zijn inhoudt? Kijk dan hier.


Cafe de Mert Eersel

FAQ – Iets Drinken Eersel

(Zie ook de algemene FAQ van Iets Drinken.)

Hoeveel kosten de drankjes bij Cafe De Mert? 

Fris € 2,00 Koffie € 2,00 Thee € 2,00 (Gewoon) Bier € 2,00 Wijn € 3,00

Kan ik ook eten bij Cafe De Mert?

Cafe De Mert heeft een kleine kaart met o.a. Broodje kroket, Tosti, Diverse snacks.

Hoe kom ik met het openbaar vervoer bij Cafe De Mert?

Vanuit Centraal Station Eindhoven, neem je lijn 19 naar Busstation Bladel (via Eersel Dorp). Je stapt uit bij de halte op de Postelseweg in Eersel. De laatste bus naar Eindhoven vertrekt om 23:35 uur op de Postelseweg.

Vanuit Centraal Station Tilburg, neem je lijn 143 naar Reusel. Overstap in Reusel naar lijn 319 richting Eindhoven. Overstap in Bladel (Bussstation) naar lijn 19 richting Eindhoven (via Eersel Dorp). Je stapt uit bij de halte op de Postelseweg in Eersel. ’s Avonds is er geen busverbinding meer naar Tilburg. Dan reis je via Eindhoven, dan met de Intercity naar Tilburg.

Vanaf de halte op de Postelseweg loop je linksaf richting rotonde. Op de rotonde ga je rechtsaf (Duizelseweg) en loop je richting centrum in. Café De Mert ligt achter de Mariakapel op de markt.

Hoe kom ik met de auto bij Cafe De Mert en kan ik daar dan ook parkeren?

Vanuit Eindhoven volgt u de snelweg richting Antwerpen. Bij afslag Eersel verlaat u de snelweg en gaat bovenaan linksaf. U volgt verder de borden Eersel centrum. Café De Mert ligt aan het pittoreske plein in het hartje van het centrum.

In de omgeving van Café De Mert is parkeren (gratis) mogelijk maar uitsluitend met een parkeerkaart (tussen 8:00-20:00 uur, max 2 uur) in de daarvoor bestemde blauwe parkeervakken.

Er is ook een mogelijkheid om buiten de blauwe zone te parkeren. Op de markt volgt u dan de borden “Lang Parkeren”. De borden verwijzen u voorbij het protestants kerkje links. Aan de linkerkant passeert u Zwembad Albatros en gaat u linksaf. U kunt helemaal naar achteren doorrijden. Als u het parkeerterrein via de houten hekjes verlaat en linksaf gaat, loopt u in een paar minuten richting de markt. Op de markt rechtsaf, loopt u naar Café De Mert.

Mijn vraag staat er niet bij.

Neem contact met ons op, dan beantwoorden wij je vraag en zetten hem erbij.